Booking af spilcafé

Lav en halv spildag i jeres kirke, klub, på en lejr, til en konference eller et kursus.
I har mulighed for at få mit besøg, hvor jeg medbringer spillene. Det kræver typisk et sted mellem 3 og 6 timer, hvis de fleste af spillene skal prøves. Ønsker I kun escape rooms og escapespillene med håndtag, så er der aktivitet til mellem 1½ og 2 timer.
Escape rooms og escapespil tager typisk 45-60 minutter at gennemføre. Brætspil og kortspil svinger lige fra 20 minutter til 2½ time.
Jeg medbringer også en spilworkshop, hvor en gruppe deltagere kan prøve at designe deres eget spil, som skal foregå i fantasyuniverset Salem.

PRIS: Kørselsudgifter + eventuel broafgift + 4.000,- kr. honorar.
Jeg bor i Stubbekøbing, så afhængigt af kørselsafstand kan der også blive behov for overnatning.

Jeg laver typisk en “tilmeldingsformular”, hvor deltagerne melder hvilke spil de gerne vil spille, det antal timer besøget/bookingen varer. Du/I udfylder denne formular, hvorefter den bliver automatisk sendt til mig.
Nedenfor er tilmeldingsformularen. Du/I kontakter mig vedrørende generelle spørgsmål til spilcafeen i kontaktformularen her.
Hilsen Carsten Riis Jensen.

Spilcafe tilmelding
Bruges hvis vi skal hurtigt i kontakt i forbindelse med aflysning, sygdom, mm.
Der sendes en mail til denne adresse indeholdende de oplysninger, du indtaster her.
Klik på de spil I ønsker at spille (eller workshoppen Design jeres eget spil) i første time. For hvert valg dukker en ny linje op, hvor du kan vælge at skrive navnene på dem, der skal spille de enkelte spil eller deltage i workshoppen.
Klik på alle de spil I ønsker at spille i anden time. For hvert valg spil dukker der en ny linje op, hvor du kan vælge at skrive navnene på dem, der skal spille de enkelte spil.
Ønsker I at afslutte med et fælles spil for alle, kaldet Discipelspillet? Der kan være op til 48 deltagere på én gang og spillet varer mellem 15 og 25 minutter, afhængigt af antal.