Escape Rooms består af rum, som deltagerne selv skal finde rundt i, for at finde ud af, hvordan tingene i rummet hænger sammen og i sidste ende skaber en udgang. Her hos Spille Guds Rige tilbyder vi 3 escape rooms, alle med kristent/kirkeligt indhold. Alle 3 spil er “print selv”-udgaver, som kræver en farveprinter.

BIBELSMUGLER

800,00 KR.
Et spil for 4-8 personer, som skal på bibelsmugler-mission.
Spillet kan bruges som et transportabelt ‘escape room’, i stil med “Fængslet tro” (læs mere nedenfor), eller det kan gøres enkelt, som et brætspil.
En transportabel, kristent-pædagogisk udgave af de kendte ‘Escape Room.’

Beskrivelse

Åbne Døre Danmark har afprøvet spillet og udtaler:
Spillet har potentiale i vores arbejde… gode opgaver… Fedt at meget af det kører elektronisk og at man kan tjekke sine svar og få hints her.”

Først ser deltagerne en introvideo, som handler om bibelsmugling.
Dernæst løser de en test/startopgave, og 4 af spillerne i gruppen får tildelt en særlig “person/karakter”. Det er ikke dem, der alene skal løse opgaverne, men de skal lede hele gruppen i dele af missionen.

Efter introvideo og testopgave venter der 5 kuverter.
Én efter en skiftes de 4 udvalgte til at lede gruppen i bibelsmuglermissionen.
Bemærk, at enkelte af opgaverne er lidt svære at løse. Opgaverne kræver ikke bibelkundskab men dygtigt samarbejde om at løse puzzles og finde spor.

Spillets gang styres vha en mobiltelefon med adgang til en QR-scanner app.
Alle svar og koder indtastes via mobiltelefonen.

I slutningen af spillet får deltagerne adgang til en lille “leg” og en bonusvideo, hvor de ser optagelser fra en faktisk smuglermission.
Det er oplagt at afsluttet spillet med fx en bibeltime eller besøg af folk, som kender til bibelsmugling.

BEMÆRK: Dette er udgaven, hvor du selv PRINTER alting.
ALDERSGRUPPE: Fra 10 år.
KRAV: Kræver ingen forkundskaber om kristendommen, men enkelte af opgaverne er svære at løse.
ANTAL: Fra 4-8 deltagere om ét spil og dermed ét lokale. Ønsker du at flere skal spille, fx samtidig, skal spillet sættes op i flere lokaler eller ved flere borde uafhængigt af hinanden (og skal altså enten købes i flere udgaver eller printes i flere udgaver, afhængigt af hvilken version du køber).
UDSTYR: Saks, tape. Og bemærk, at der kræves adgang til mindst én mobiltelefon med internetadgang og en app, der kan scanne QR-koder.

Billeder og video

Her et billede fra en juniorklub, som har prøvet “Bibelsmugler.”
Her har klubbens ledere pyntet et lokale op som et escaperoom, og med kufferter for at illustrere bibelsmuglingen:

Her får du en video, som kort præsenterer hvordan du kan klargøre spillet til deltagerne:

FÆNGSLET TRO

1.000,00 KR.
Et spil for 4-5 personer, som lukkes ind i et lokale, som skal forestille det fængsel apostlen Paulus og Silas lige her sluppet ud af.

Beskrivelse

Først ser deltagerne en introvideo, hvor de møder historien om Paulus i fængslet. De får at vide, at de nu stadig sidder i fængslet og skal prøve at slippe ud derfra – men først skal de finde ud af hvad det var, Paulus troede på.
Spillet består dels af 3 kuverter med opgaver relateret til Paulus og Jesus.
Men først og fremmest består spillet af opgaver som kræver samarbejde og ikke-lineær tænkning, når deltagerne skal finde rundt i lokalet og søge efter koder og talkombinationer, som åbner for kuverterne med opgaverne.
I det transportable ‘Fængslet tro’ er der ikke avancerede faldmekanismer, magnetiske dørlukninger osv., men masser af kort med hints, opgaver og billeder der tilsammen giver både svar på spørgsmålene i kuverterne og koderne til at komme videre i spillet.

BEMÆRK
: Dette er udgaven, hvor du selv PRINTER alting.
ALDERSGRUPPE
: Fra 12 år. Altså ikke et spil for mindre børn.
KRAV
: Kræver ingen forkundskaber om kristendommen – ja, man kan sige, at folk med stor viden om kristendommen vil finde flere af spørgsmålene i spillet meget simple.
ANTAL
: Højst 4-5 deltagere om ét spil og dermed ét lokale. Ønsker du at flere skal spille, fx samtidig, skal spillet sættes op i flere lokaler uafhængigt af hinanden (og skal altså enten købes i flere udgaver eller printes i flere udgaver, afhængigt af hvilken version du køber).
UDSTYR
: Saks, tape, hobbykniv. Og bemærk, at der kræves adgang til mindst én mobiltelefon med internetadgang og en app, der kan scanne QR-koder.

Billeder og video

Dette er videoen, som deltager ser, før de træder ind i rummet:

Her får du en video, som kort præsenterer hvordan du kan klargøre spillet til deltagerne:

SLIP UD AF KIRKEN!

500,00 KR.
Et sjovt Escape Room spil til din lokale kirkes juniorklub, teenklub eller lignende.

Beskrivelse

Et sjovt Escape Room spil til din lokale kirkes juniorklub, teenklub eller lignende.Varen består af en zip-fil, som du downloader og udpakker.
Zip-filen indeholder manual og diverse dokumenter, som skal printes.
Børnene lukkes ind i et lokale i fx kirken eller sognehuset eller konfirmandstuen, og så skal de på 60 minutter komme ud derfra, ved at løse opgaver.
Blandt opgaverne er at slå vers op i Bibelen.
Spillet kræver anskaffelse af en række rekvisitter, blandt andet:
8 plastikbægre
Permanent tusch
Cola
DVD-æske
Lille kors

Spillet egner sig primært til junior- og teenklubber.