Salem: Krøniken

1.300,00 kr.

SPILLERE: 3 – 8 spillere.
ALDER: 7.-10. klasse, gymnasie, unge, klubber.
TIDSFORBRUG: 40 – 60 minutter til hver historie.
Spillet Krøniken bruges til fælles historiefortælling om hverdagskristne dilemmaer, som foregår i kongeriget Salem. Krøniken er et historiefortællingsspil, som ved hjælp af simple mekanismer fokuserer på et tema/dilemma og lader spillerne forsøge at skabe deres egen slutning på historien.

3 på lager

Varenummer (SKU): spillegudsrige-kroniken Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Spillerne får udleveret et forberedelsesark, som de enten selv udfylder eller du som underviser udfylder. Her bestemmes historiens tema/dilemma, hovedpersoner og andre vigtige ting før historien går i gang. En Krønikehistorie foregår i flere kapitler, og der anvendes fortælleterninger (Rorys Story Cubes) til at bestemme hvert kapitels dilemma.
Herefter får deltagerne udleveret spillekortene, som består af bl.a. Personer, Steder, Ting, og hver deltager får også et personligt Afslutningskort, som fortæller hvad denne deltager skal forsøge at få historien til at ende med.


Historiefortællingen går derefter i gang, styret af tema og dilemmaer, og styret af, at spillerne skal forsøge at få historien til at ende på en bestemt måde hver især.
Krøniken er velegnet til kristendomsundervisning, samtaler om hverdagskristendom, på skoler og i klubber.


UDDRAG AF MANUALEN (BRUG OP/NED PILENE TIL AT BLADRE):
Manual-Kroeniken